Skip to main content
РЕМОНТ ВКЪЩИ

Малко за мен

„Шефа на майсторите“ – това работя според децата ми. Шеговито ти го споделям, защото аз не съм ничий шеф. Аз работя с колеги и партньори, така ми харесва повече

У дома е мястото,
където са любимите ни същества.

мисия уют…

Предизвикателството да уловиш
призванието си

Семеен - с едно, две, три деца… множество задачи и още повече мечти и планове.

Всъщност, осъзнах, че човек трябва постоянно да се предизвиква, да не се ограничава, да не се плаши от ангажименти, да е смел и да рискува. И това гледам да правя. Майсторлъка е в баланса – как да си отдаден хем на работата, хем на семейството и да ти стига времето. Ей това жонглиране искам да овладея.

Както често се случва и моята професия не е логическа последователност на образованието.

По специалност съм геодезист, а чрез житейският ми опит придобих знания и експертност в сферата на търговията, финансите, недвижимите имоти, строителството, управлението на сгради и съоръжения. От всичко си взех по много и сега съм отдаден на това поприще наречено Ремонт вкъщи. Иии на още едно-две, но това е водещото!

А Ремонт вкъщи се роди като идея у дома, след поредния разговор за нашето бъдеще. Обсъждахме с какво искаме да се занимаваме, за да се чувстваме свободни, в хармония със себе си, да работим с удоволствие и вече бяхме взели няколко решения, сред които и Ремонт вкъщи.

Подтикнат не само от това в какво съм добър, но и от това какво ценя! Защото ценностите и семейството са възвишени и аз искам да ги следвам във всичко, което правя.

Обратна връзка от нашите клиенти

Признателен съм за коректното отношение на Емо, който показа експертност в процеса на планиране, като препоръча най-добър подход и качествени материали, а след това се ангажира и в кратки срокове изпълни всички ремонтни дейности по план. Изключително доволен съм както от резултата, така и от личното приятелско отношение и помощ, която той оказа. Първокласна работа.

Вели Пехливанов

Много отзивчив и добър майстор. Веднага откликна на молбата ни за помощ.

Пепи Д.

Изключително сме доволни от работата му. За кратко време свърши чудеса у нас.

Саша М.

Препоръчвам с две ръце. Реагира за отрицателно кратко време и ни помогна за нещата, за които го потърсихме.

Валето И.

Освен, че работи перфектно, дава и много ценни съвети.

Иван Д.С.

Не подозирахме, че все още са останали такива хора и майстори като него. Усмихнат, вежлив и отличен в работата си.

М. Маринов