Skip to main content
ремонт вкъщи

Цени и срокове за ремонта ти

Избрах да работя на принципа индивидуална оферта, тъй като във всеки ремонт има нещо специфично и точни цени в сайта биха те подвели. Освен това сме в ситуация на едни неспирно растящи цени на материалите, от което страда целия сектор, и за съжаление е извън възможностите ми да поддържам стабилни нива за теб. Важно е да знаеш, че за моята работа не дължиш нищо допълнително. Ще платиш една и съща цена за майстор / бригада без значение дали правиш ремонта си с мен или без мен. Това е така, защото моя труд е въпрос на партньорски взаимоотношения с майсторите и бригадите, не с теб. Така успявам да ти помогна без да оскъпявам ремонта ти, а ти получаваш пазарни цени и възможност да бъдеш фокусиран там, където си най-нужен – семейство, работа, учене.

Всичко, което трябва да направиш, за да разбереш цена за твоя ремонт е да ме потърсиш за безплатен оглед и консултация на място. Бих могъл веднага да ти дам ориентир за бюджетна рамка, а за детайлите заедно ще уговорим срокове.

Мога да ти предложа гъвкави подходи за ценообразуването, в зависимост от това дали искаш да ми споделиш бюджет, изисквания и нужди или само едно-две от тях. Във всички случаи първата оферта е база за разговор между нас:

  • На който ще те консултирам кое как може да се изпълни предвид спецификата на помещението и материалите, които препоръчвам;
  • На който ще разгледаме как всяка дейност влияе на цената; има ли подходящи алтернативи и можем ли чрез добавянето, заменянето и/или премахването на дейност/материал да се доближим най-много до търсеното съотношение бюджет – желание (нужда + изисквания) – дълъг живот на ремонта. Обръщам специално внимание на „живота“ на ремонта, тъй като за мен е важно инвестицията ти да си струва.

Тук в сайта има бърза форма за контакт с мен. Пиши ми и ще се уговорим за ден и час удобни за теб да се срещнем.

свържи се с мен