Skip to main content
НАШИТЕ УСЛУГИ

Сухо Строителство

Сухо строителство представлява метод на строеж на домове, офиси, обществени сгради, при който се използват различни видове плоскости и конструкции за изграждане на архитектурни елементи като окачени тавани, повдигнати подове, преградни стени, фасадни обшивки и др.

У дома е мястото,
където са любимите ни същества.

ремонт вкъщи

Цели на сухо строителство

Целта на сухото строителство е да се улесни изграждането и ограничат всички мокри процеси, типични за монолитното строителство, които са времеемки и тежки за работа. Освен това този начин на изграждане е бърз, а материалите са леки, което помага на проектантите като нас да създадат уникален дизайн в домовете на своите клиенти.

Сухо строителство понякога се използва и за прикриване на недостатъци на монолитното. Като цяло то е идеален вариант за създаване на уникалност и идентичност на пространствата.

ремонт вкъщи

Предимства на сухото строителство

Изграждането на съоражения с този вид строителство има редица предимства:

  • Топлоефективност
  • Леки конструкции
  • Бързо изграждане
  • Лесно полагане и обслужване на комуникации
  • Пожароустойчивост
  • Звукоизолиране

Разбира се има и редица техники за постигането на тези предимства като полагане на вата, хидроизолация, използването на качествени материали като цяло. В мое лице имаш гаранция, че ще ти давам съвети как да ги постигнем при използването на всеки вид сухо строителство.
Мога да те консултирам и да ти изготвя индивидуална оферта, ако ти предстои ремонт.

Свържи се с мен
Сухо Строителство
АБОНИРАЙ СЕ

Използвай формата по-долу, ако си съгласен да ти изпращам специални предложения и новини

[mailpoet_form id=“1″]